• Header4
  • header2
  • header3
  • header6
  • header4a
  • header1
  • header7
  • header8

De camping

appel

Algemeen

Naast ons fruitteeltbedrijf zijn wij in 2004 begonnen met een boerderijcamping. Onze kleinschalige, rustieke camping biedt een schitterend uitzicht over het zuid limburgse heuvelland. Bij zonnige dagen is een vrij uitzicht tot Aken mogelijk.

 

 

Sanitair

Het sanitair is in 2017 compleet vernieuwd! Het is verdeeld in dames en heren. Iedere zijde heeft 2 douches, 3 wastafels en 2 wascabines. Er is een apart gedeelte waarin zich 4 toiletten, 1 urinoir bevinden. Hier beschikken we ook over een invalide sanitair gecombineerd met een baby sanitair. Er staat ook een wasmachine en een centrifuge. Van de centrifuge mag u gratis gebruik maken.

 

DSC 0597 Mobile

Kindvriendelijk

Op de camping hebben we ook aan de kinderen gedacht. Zo is er een grote speelweide waar men kan voetballen, badmintonnen etc... Er is een jeu-de-boule baan aanwezig. Tevens zijn er skelters beschikbaar. In het weekend komt de ijscoman op de camping.

 

Camping 30Overdekte fietsenstalling

Camping 'De Botkoel' beschikt tevens over een overdekte fietsenstalling.


 

wifi-logoWiFi

Sinds 2013 kunt u bij ons ook terecht voor WiFi, zodat u met uw tablet, laptop of smartphone kunt genieten van draadloos internet.

 

Bakker

U kunt iedere dinsdag, donderdag en zaterdag vers brood, broodjes, echte Limburgse vlaai en gebak bestellen.

De dag vooraf dienen wij voor 17.00 uur de bestelling binnen te hebben.

U kunt de volgende dag de bestelling bij de receptie komen halen tussen 8.30-10.00 uur.

 

wandelenWandel- en fietsmogelijkheden

Wandel- en fietsmogelijkheden zijn er volop, o.a. in het rustige en mooie stammenderbos dat via Puth naar Spaubeek loopt. Wij hebben ook diverse wandel- en fietsroutes door het heuvellandschap op de camping ter beschikking. De camping is gelegen aan het pieterpad en pelgrimspad.

Iedere woensdagochtend maken wij een natuurwandeling van 8 km onder leiding van een natuurgids. U komt dan op mooie plekjes en krijgt leuke weetjes te horen uit de omgeving.  

 

Dagtripjes

Vanuit het centraal gelegen Puth is het eenvoudige, om leuke dagtripjes te maken. Zo bent u binnen no-time in Valkenburg, Vaals, Aken ( Duitland), Maastricht of Hasselt (Belgiƫ). Kijk voor een overzicht van de mogelijkheden bij uitstapjes.

Wil u meer weten, lees dan de ervaringen van onze gasten in ons gastenboek!

Tot ziens !!!

Familie Cals

facebook 03ezwebdesign
Copyright © 2023 De Botkoel | Alle rechten voorbehouden